

ONTARIO JOINT GATHERING TECHNICAL TABLES

THUNDER BAY: SEPTEMBER 11-12, 2018

SUDBURY: SEPTEMBER 19-20, 2018

BRANTFORD: SEPTEMBER 25-26, 2018

#ONIOINTGATHERING

Agenda

START OF DAY 1					
7:00-8:30	REGISTRATION AND BREAKFAST (provided)				
Time	Agenda	BREAKOUT Sessions held in separate room	Duration		
9:00-9:30	Opening Prayer / Introduction Elder Susan Troniak, Manager, Financial Arrangements	Main Room	30 minutes		
9:30-10:15	Regional Reporting Out on Progress since Joint Gathering in May 2018 Anne Scotton, Regional Director General (or delegate) Garry Best, Regional Executive (or delegate)	Main Room	45 minutes		
10:15-10:45	Technical Table Updates Chad Aramburo and Valerie Flynn - Community Infrastructure Jody Knibbs - Major Project Implementation Office	Main Room	30 minutes		
10:45-11:00	BREAK				
11:00-12:00	Addition to Reserve Update and Proposed Legislation Susan Waters – Lands and Economic Development, ISC HQ	Main Room	1 hour		
12:00-1:00	LUNCH (provided)				
1:00-1:30	CRA - Community Volunteer and Outreach Support Services Natasha Persaud, Regional Outreach Program Officer (or delegate)	Main Room	30 minutes		
1:30-2:30	10 Year Grant Eligibility Presentation Alain Grenier, New Fiscal Relationship (or delegate) Shayla Point, First Nation Financial Management Board (or delegate) Kyle Weir, Manager, Funding Services Operations	Main Room	1 hour		
2:30-2:45	BREAK				
2:45-4:15	Comprehensive Funding Agreement Model Engagement including Agreement Cycle Updates Susan Troniak, Manager, Financial Arrangements Tracey Clark, Manager, Health Funding Arrangements	Main Room	1 hour 30 min		
	END (OF DAY 1			
	START OF I	DAY 2			



ONTARIO JOINT GATHERING TECHNICAL TABLES

THUNDER BAY: SEPTEMBER 11-12, 2018

SUDBURY: SEPTEMBER 19-20, 2018

BRANTFORD: SEPTEMBER 25-26, 2018

#ONIOINTGATHERING

Agenda

7:00-8:30	REGISTRATION AND BREAKFAST (provided)				
Time	Agenda	BREAKOUT Sessions held in separate room	Duration		
8:30-9:30	Technical Table Updates Julien Castonguay, First Nations Inuit Health (or delegate) Catherine Thai, Social Programs (or delegate)	Main Room	1 hour		
9:30-10:30	Education Overview Bernadette Wabie, Education Programs	Main Room	1 hour		
10:30-10:45	BREAK				
10:45-12:00	Fraud Awareness Jean-Marc Lafreniere, Director, Assessment and Investigation Services Kyle Weir, Manager, Funding Services Operations	2018-19 Education Program Operations, Reporting and Technical Q&A Bernadette Wabie/Nazia Sultana	1.25 hours		
12:00-1:00	LUNCH (provided)				
1:00-3:00	Fraud Awareness (cont'd) Jean-Marc Lafreniere, Director, Assessment and Investigation Services Kyle Weir, Manager, Funding Services Operations	2018-19 Education Program Operations, Reporting and Technical Q&A Bernadette Wabie/Nazia Sultana	2 hours		
3:00-3:15	BRI	BREAK			
3:15-4:00	Wrap-up Natalie Pennefather, Director, Funding Services	2018-19 Education Program Operations, Reporting and Technical Q&A Bernadette Wabie/Nazia Sultana	45 minutes		
4:00-4:15	Closing Prayer Elder Susan Troniak, Manager, Financial Arrangements	Main Room	15 minutes		
_	END OF DAY 2				